• lunchbuffe

Busslunch

Wärdshuset ligger precis intill E45 med plats för 250 gäster och den stora parkeringen erbjuder plats även för bussar, vilket gör att restaurangen är ett uppskattat stopp på långfärdsresor. Kontakta oss för mera info!

"Jag gillar verkligen den avslappnade atmosfären och att det är så gott om plats. Brukar alltid ta ett fönsterbord och se ut över Fryken och kika på när golfarna slår ut från första tee. Rekommenderas!"

Lunch

​​​​​​​Restaurangen är öppen för lunch
​​​​​​​varje dag kl 11.00 - 16.00
Kom gärna och handla med dig nylagat för
80 kr/portion! 


Välj mellan minst tre varmrätter varav en är en fiskrätt. Varje dag serveras även dagens soppa!
I priset ingår bröd, smör, ett glas dryck och kaffe med kaka.
Vid allergier ordnar vi med alternativ som passar just dig.


105 kr  

100 kr pensionär  

80 kr 3-10 år
80 kr hämtlunch

Måndag 22 april

​​​​​​​¤ Biff stroganoff med ris
¤ Fiskgratäng med räkor och potatismos
¤ Fläskytterfilé med pepparsås och klyftpotatis

Torsdag 25 april

¤ Gratinerad kotlett med sambal oelek
¤ Ärtsoppa/Fisksoppa med curry, pannkaka, grädde och sylt
¤ Pasta med fläskfilé, paprika och champinjoner

Söndag 28 april

¤ Honungsgriljerad kotlett med skysås och klyftpotatis
¤ Risotto med kyckling
¤ Chilifisk i ugn och kokt potatis
¤ Pannacotta med bär


Tisdag 23 april

¤ Kålpudding, gräddsås och lingon
¤ Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon
¤ Kokt fisk med dill och purjolök

Fredag 26 april

¤ Kebabbuffé
¤ Thaigryta med kyckling och röd curry
¤ Sprödbakad kummel med remouladsås
¤ Morotskaka

Onsdag 24 april

​​​​​​​¤ Chorizo med blomkålsgratäng
¤ Panerad fisk med skagenröra
¤ Farmarbiff med tomatsås och ris

Lördag 27 april

¤ Marinerad kycklingfilé med rotsaksgratäng
¤ Gratinerad falukorv med potatismos
¤ Panerad fisk med räksås och kokt potatis

Måndag 29 april

​​​​​​​¤ Flygande Jacob med ris
¤ Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis
¤ Pasta bolognese

Torsdag 2 maj

¤ Panerad kummel med gubbröra
¤ Fläskytterfilé, klyftpotatis och bearnaisesås
¤ Ärtsoppa/kycklingsoppa, pannkakor, grädde och sylt

Söndag 5 maj

¤ Korvstroganoff med ris
¤ Schnitzel med råstekt potatis, gelé och pepparsås
¤ Panerad kummel med räkröra
¤ Marängsviss


Tisdag 30 april

¤ Fläskfilé med stekta champinjoner och potatisgratäng
¤ Raggmunk/löksås, stekt fläsk och lingon
¤ Paella

Fredag 3 maj

¤ Lunchkorv med potatismos och senapssås
¤ Fläskfilé med stekta champinjoner och potatisgratäng
¤ Spätta med skagenröra och kokt potatis
¤ Äppelkaka med vaniljsås

Onsdag 1 maj

​​​​​​​¤ Lax med citroncréme och kokt potatis
¤ Marinerad kycklingfilé med aioli och klyftpotatis
¤ Slottsstek, sås, gelé och potatismos

Lördag 4 maj

¤ Kycklingfilé, grönsaksris och örtcréme
¤ Helstekt fläskfilé med gorgonzolasås och stekt potatis
¤ Panerad fisk med hollandaisesås